0 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

 

 

Hej med dig, og velkommen i klubben.

David og sneppen

Hvis du overvejer at tage jagttegn, så tænk dig lige om en grundig gang først... erfaringer viser, at man bliver bidt af det!

Se hold her

Mit navn er David Hansen, årgang 1986, og jeg er ivrig jæger og jagttegnskursuslærer.

Jeg har faktisk ikke haft jagttegn i særlig mange år, da ingen i min nærmeste familie har gået på jagt; men da jeg blev 30, skulle der ske noget nyt, og jeg tog mit jagttegn på aftenskole sammen med min bedste barndomsven. Det er aldrig for sent at begynde!

Det tog mig dog ikke længe, før jeg fandt ud af, at der jo faktisk var ret meget stof at holde styr på, og især de mange fugle var ved at tage pusten fra mig, indtil jeg fik lavet min første prototype af Fuglekort, som jeg har udviklet på lige siden, og der er sidenhen også kommet en jagttegns-app. Sammen med de andre udviklere af undervisningsmateriale mødes vi med Miljøstyrelsen og drøfter sidste perioders prøveudfald, og hvordan vi hver især kan gøre det bedre at tage jagtprøven.

Da et jagttegn giver adgang til nye previlegier og ret til at eje våben og slå dyr ihjel på den frie vildtbane, så er det vigtigt, at prøven er retvisende i forhold til de krav, vi stiller til de personer, som udfører jagten efterfølgende.

Se her, hvornår DU kan komme på jagttegnskursus:

Du finder en komplet liste over ledige pladser på de aktive hold på undersiden butik/jagttegn.

Udover de opslåede kurser på min egen hjemmeside, underviser jeg også lange aftenskolehold på Ungdomsskolen i Aarhus, samt ved AoF i Skanderborg. Jeg er nok blevet lidt bidt af det ;)

Fordelene ved en ung jagttegnslærer

Guldmedalje

Som ung underviser er jeg skarp i den seneste teori og lovgivning, og jeg er samtidig fri for mange af de mere eller mindre almindelige uvaner, som mange jægere tager til sig med tiden.

Da min nærmeste familie ikke er særligt jagtinteresserede, kender jeg følelsen af at skulle starte helt fra bunden, og jeg har virkelig gjort et stort stykke arbejde for at skabe mig et netværk af ligesindede og komme på jagt på fremmede revirer.
Tager du jagttegn hos mig, får du del i et netværk af jægere og jagtinteresserede, og jeg vil gøre mit yperste for at give dig en god start på en rigtig givende fritidsinteresse.

Vil du gerne høre mere om de enkelte kurser, inden du melder dig til, så kontakt mig på tel: 2337 8776 eller email: dh@fuglekort.com