0 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

 

 

Fuglekort (2021-2022)

Fuglekort er produceret i høj kvalitet og udviklet af jægere til jægere, og i særdeleshed til de nye jagtaspiranter, der ønsker at lære de 73 obligatoriske fugle at kende og deres biologi.


Køb 5 sæt og få 10% rabat!


Grundspillet sælges altid up-to-date med den gældende lovgivnig!

119,00 kr
 • Køb 5 for 107,10 kr pr. stk. og spar 10%
 • Køb 10 for 95,20 kr pr. stk. og spar 20%
 

Beskrivelse

  Detaljer

  Derfor skal du spille Fuglekort:

  • Kan du huske hvilke fugle, der må handles?
  • Ved du hvor mange æg, en sølvmåge lægger om året?
  • Er Ederfuglen en svømmeand eller en dykand?

  Alle disse spørgsmål og mange mange flere kan du få svar på ved at spille Fuglekort med en ven, eller du kan bruge kortene alene til at øve teorien til jagtprøven.

  Hvad er Fuglekort?

  Fuglekort er et undervisningsmateriale udviklet specielt til jagttegnsaspiranterne, som skal kunne genkende de mange fugle og derudover kunne en hel del fakta omkring nogle udvalgte af dem.

  Spillet består af 73 kort med billede af fuglene på hver side, så man kan øve sig på almindelig fuglekending, og på kortenes forside er 6 felter med faktuelle data om fuglene, som man kan dyste i.

  Derudover er jagttider og regler for regulering anført i det store felt for neden sammen med nogle andre vigtige informationer til den flittige jæger.

  Kortene er anbefalet af Danmarks Jægerforbund som et godt supplement til undervisningsmaterialet, og så er de en herlig gaveidé til enhver jæger.

  Kortene har billede på forsiden, som giver sjove spillemuligheder for 2 til flere personer.

  Da der løbende kommer nye lovændringer, trykker vi kun et mindre parti spil af gangen, så du altid kan være sikker på at modtage kortene med den gældende lovgivning.

  Eksempel på hvordan man kan spille med Fuglekortene:

  Hver spiller får uddelt en stak kort, som holdes i hånden med bagsiden ud mod de andre spillere. Én af spillerne løfter nu det forreste kort op, så de andre spillere kan se billedet på bagsiden, og de skal nu huske hvilken fugl, det er. Den spiller, som gætter rigtigt, modtager kortet og turen skifter.

  Se alternative spilleregler i bloggen.

  Købsbetingelser

Anmeldelser
  1. Meget tilfreds! anmeldt af Kasper Sørensen
   Værdi

   Hej!

   Jeg er virkelig overrasket over hvor lækre kortene er! Jeg havde forventet udprint på pap, og var også okay med det. Men det her føles jo som lækre spillekort. Jeg kan endda få min datter til at deltage i leg med dem.

   Jeg er også dybt imponeret over din app, jeg købte straks alle udvidelser. Det er lige sådan jeg lærer bedst, daglig repetition af alle vigtige spørgsmål. Jeg bruger begge dele til at gøre mig klar til dobbelt weekend kursus og efterfølgende jagtprøve i april. Eftersom jeg tvivler på vi når alt teori grundigt, men på denne her måde, føler jeg mig allerede meget mere kompetent end bare sidste uge!

   TAK for det pisse gode arbejde.

   Hvis du laver andre produkter eller sager er jeg der straks. (Indsendt den 01/02/2021)

  2. Min søn blev glad for gaven anmeldt af Gitte
   Værdi

   Min søn fik fuglekortene, da han bestod sin jagtprøve. Så håber jeg, han kun skyder de rigtige fugle :) Godt påfund :) (Indsendt den 13/05/2019)

  3. Perfekt til undervisningen anmeldt af Jens
   Værdi

   Jeg har brugt de her kort i min undervisning med stor succes. Eleverne kan spille det sammen og øve sig på dem derhjemme. Varmeste anbefalinger herfra! (Indsendt den 29/03/2019)


  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Fuglekort (2021-2022)

  • Hvordan vurderer du produktet? *

     1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
   Værdi
CMS tab