Det er blevet efterår og kartoffelferien står for døren, hvilket betyder ferie for nogen, især de yngste. Derfor har jeg sat en lille feriekonkurrence i gang på vores facebook side, hvor man ikke skulle gøre andet end af like opslaget og fortælle os hvem, man gerne ville spille det hyggelige Fuglekort spil sammen med.

Der har været en kæmpe opbakning til konkurrencen, og der har været rigtig mange gode bud. Det er især forældrene, der gerne vil spille med deres børn, men også kolleger og venner har tagget hinanden, og der er mange bud på aspiranter, som kunne bruge et spil til deres jagtprøve.

Fuglekort A4

MEN jeg blev jo nødt til at vælge en vinder... nej vent... jeg har jo sat 3 spil på højkant, så der skal selvfølgelig vælges hele 3 vindere, som får direkte besked på facebook og en æske Fuglekort ind af døren en af dagene.

De heldige vindere kommer her:

  • Martin Sørensen 
  • Kim Linroed
  • Rikke Müller

Skulle der nu være nogen, der sidder derude og er rigtig kede af, at de ikke har vundet, så er der stadig spil nok til at I kan lægge en lille bestilling på siden, og jeg skal gøre alt, hvad jeg kan for at få dem ud af døren, så I kan nå at spille med familien, vennerne eller kollegerne i uge 42.

Så er der vist ikke andet at sige end:

Knæk og bræk derude, og pas nu godt på hinanden her i jagtsæsonen!