Skulle du sidde med et spil Fuglekort og tænke: "Hvor gamle mon de her kort er?" så kan du nu se versioneringen i kortets nederste højre hjørne.

Det lyder banalt, men med skiftende lovgivning minimum hvert andet år, når jagttiderne revideres, så kan det nemt give anledning til forvirring, hvis man sidder med et gammelt spil kort.

Når vi skifter til en ny version af Fuglekort, jer derude sidder med ældre spil kort, og vi vil derfor trykke et mindre oplag af "opgraderingspakkerne", så man kan opgradere sit spil fra fx 2019 til 2021.

Har vi flere spil tilbage på hylden fra sidste årgang, vil nye bestillinger indeholde en gratis opdateringspakke, så vi ikke skal smide gamel spil ud. Dette er med til at holde prisen nede og spare ressourcer, så en rigtig win win :)

Opdatering Opdatering sort

Udover den lille designmæssige opdatering, har jeg gennemgået samtlige kort og tjekket, om informationerne stadig holder, og sat nogle nye huskeregler på, hvor det giver mening.

Det er jo sjovt, når man underviser i jagttegn, at høre, hvordan aspiranterne husker de mange dyr. Nogle gange lærer man nyt selv!!! :D