Jeg bliver sommetider spurgt, om vi kan lave særlige forløb for mindre grupper i egne lokaler, og selvfølgelig kan vi det!

Dette er særligt relevant for medarbejderforeninger, hvor I vil prøve noget andet end gocart og ølsmagning, og I får virkelig mulighed for at ryste medarbejderne mere sammen. At tage jagttegn er ikke helt let, så det kan være rigtig godt at have nogle gode kolleger at støtte sig op af, når man skal øve sig og læse op til prøven.

Når I efter prøven står som friske jægere, vil der være endnu mere at snakke om i kantinen, både i jagtsæsonen fra september-januar og i de grønne måneder, hvor der skal øves på skydebanen og gøres klar til næste sæson.

For at starte et hold op, skal I samle et hold på minimum 8 deltagere, og holdet må maksimalt bestå af 20 så vi kan få det hele til at glide, når vi skal ud på skydebanen. Er I flere end 20 deltagere, er må vi dele jer op i flere hold.

Kontakt os på telefon 2337 8776 eller dh@fuglekort.com for at aftale nærmere.

Rygende gevær

Som udgangspunkt afholder vi den teoretiske del af kurset på hverdage efter arbejdstid f.eks. 17-20 over 6 uger, samt 2 weekenddage med praktisk træning på den lokale skydebane.

Vi vil gennemgå det fornødne pensum og skyde minimum 50 skud med fokus på sikkerhed og god disciplin.

Har I særlige ønsker til jeres forløb, så kontakt os på telefon 2337 8776 eller mail dh@fuglekort.com