Det står nu klart, at vi ikke kan afholde jagttegnsundervisningen, som planlagt; men fortvivl ej! Vi kører på med online undervisning i stedet for :)

Online undervisning

Og så tænker du: 6-7 timers online undervisning på ÉN gang!?! Nej nej, bare rolig. 

 

Vi tager det i mindre bidder á 1,5 time i stedet for, og så kører vi det tirsdag og torsdag 17:00-18:30 fra NU (24/3) og frem til påsken.

Om vi strækker det endnu længere, det må vi så se på til den tid; men lige nu kan du i hvert fald glæde dig over, at der kommer lidt hyggeligt jagttegnsundervisning i kalenderen 2 gange om ugen de næste 3 uger, JUHUUU! :D

 

Jamen hvad med vores skydebanetid!?” tænker du helt sikkert… tjah, det kan ingen rigtigt svare på endnu. Alle skydebaner er lukkede til og med påske. Jeg skal nok give lyd lige så snart, jeg ved mere.

 

Og så kommer det helt store spørgsmål: “Kan man overhovedet komme til prøve?” og der må svaret helt sikkert blive JA, men det er ikke sikkert, at du kan komme til prøve på netop den dag, du har bestilt.

Indtil nu har prøveperioderne ligget i to klumper i forår og efterår, men man har allerede tidligere drøftet mulighederne for at ændre dette til løbende prøver året igennem, og hvem ved… måske bliver der arbejdet ekstra hårdt på at få dette trumfet igennem? Det er jo et overordnet problem for alle aspiranter (ca. 7.000), så der skal nok blive fundet en fornuftig løsning.

 

I kan evt. holde jer opdateret på www.mitjagttegn.dk.